Copiii, parintii si aurul lichid. Sfaturi de la medicul pediatru.

                                                     DoctorIoana despre Uleiul de Măsline Extravirgin:

drIoana

  Recomand ca în timpul sarcinii mămicile să-i ofere fătului această minunată licoare. S-a observat ca bebeluşii ai căror mămici au consumat înainte de naştere Ulei de Măsline Extra Virgin au o dezvoltare generală mai bună, obţinând standarde superioare de înălţime şi greutate.
  Înainte de naştere bebeii au nevoie de rezerve semnificative de vitamina E şi Uleiul de Măsline Extra Virgin ocupa locul întâi ca şi concentraţie. La rândul lor, înaintea naşterii, mămicile au nevoie de fluxul de antioxidanţi pe care Uleiul de Măsline Extra Virgin îl aduce pentru a menţine nivelurile tensiunii arteriale și pentru a rămâne puternice și sănătoase.
  Uleiul de Măsline Extra Virgin nu trebuie să lipsească din dietă bebeilor, mai ales din cea a celor care s-au grăbit să vadă lumina zilei prematur. Acest aliment fortifică organismul piticului completându-i zestrea de supererou.
  În ceea ce priveşte pielea bebeului ştim cu toţii că aceasta trebuie păstrată sănătoasă şi bine hidratata. Folosiţi în acest scop tot Uleiul De Măsline Extra Virgin. După îmbaiere nimic nu-i poate face mai bine bebeului decât un uşor masaj cu acest ulei.
  Uleiul De Măsline Extra Virgin este un remediu natural pentru bebeii cu erupţii cutanate. Erupţiile cutanate se datorează mai multor cauze: dentiţie, sudoare, scutece ude etc. O emulsie din două părţi ulei de măsline şi o parte apă, bine mixate şi aplicate pe porţiunea afectată face minuni în scurt timp.
  Introducând în dieta bebeului Uleiul De Măsline Extra Virgin evităm constipaţiile. Dacă totuşi apar, îi vom masa uşor anusul cu ulei de măsline şi cu ajutorul unui beţişor de mușcata îi vom introduce câteva picături de ulei şi în interior.
  Pentru cazurile de dermatită atopică recomand, deasemenea, utilizarea gelurilor de duş şi a săpunurilor pe bază de ulei de măsline. Voi reveni în scurt timp cu informaţii despre acest subiect.
  O altă utilizare de succes a Uleiului De Măsline Extra Virgin este tratamentul împotriva otitei. Otita este un termen general pentru inflamaţiile sau infecţiile urechii. Un remediu tradiţional, folosit încă din antichitate pentru otită, este aplicarea în urechea medie a uleului de măsline cald, evitând astfel antibioticele.
  Uneori bebeii suferă accidente atunci când se joacă sau in alte situaţii. Vă recomand să aplicaţi ulei de măsline pe zonele rănite limitând astfel prezenta cicatricilor viitoare provocate de uscarea pielii în respectiva zonă.
  Singura problemă reală la bebeii băieţi cu fimoză este menţinerea curată a zonei glandului. În acest scop pielea din jurul lui trebuie să fie cât mai elastică şi moale. Uleiul de măsline este folosit de ani de zile în această problemă. Faceţi un masaj cu ulei de măsline, în timp ce încercaţi să deschideţi zona. Repetaţi această operaţie și veţi obţine un gland curat. Asiguraţi-vă, înainte de toate, că ceea ce utilizaţi este Ulei de Măsline Extra Virgin.
  La fel ca şi la celelalte produse alimentare piaţa este plină de falsuri şi reclama mincinoasă. În ceea ce priveşte Uleiul de Măsline am eliminat dubiile şi îl achiziţionez dintr-o singură sursă. Este adus chiar de către producător, din sudul Greciei (Messinia).

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *